2011. szeptember 27., kedd

Hamilton, Laurell K.:Fogat fogért 1-2. köt. - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fogat fogért 1-2. köt. A könyv listaára: 3980 Ft. Leírás:
Évekkel ezelőtt, amikor még nyoma sem volt a mostanra sok millió tinit megfertőző vámpírláznak, indult útjára Laurell K. Hamilton misztikus-erotikus horrorszériája, amelynek főhősei a mára már közhelyszámba menő alapkarakterek: a szexis, gátlástalan vámpírvadásznő, a vérfarkasok (és egyéb vérlények), illetve természetesen maguk a vámpírok. A sorozat mostanra már a tizenhatodik részéhez ért, amely ráadásul dupla kötet: a rajongók két könyvön keresztül izgulhatják végig Anita hátborzongató kalandjait, akit ezúttal Las Vegasba szólít a kötelesség. A meghívó egy, még a faján belül is kellemetlen alaknak tartott vámpírtól, Vittoriótól érkezik egy letépett fej formájában. Anita nem habozik repülőre ülni mindössze a legszükségesebbeket - három rátermett segítőjét - víve magával. A káprázatosan züllött városban nem lesz könnyű dolga, hisz Vegas a vértigrisek felségterülete, ráadásul szorosan a nyomában befutnak ősellenségei is, akik azt remélek, hogy Anita már sosem hagyja el élve a kaszinómennyországot. Ez is azt mutatja, hogy különös módon még mindig nem ismerték ki Miss Blake-et, aki a megfelelő helyzetben mindig a megfelelő fegyvert veti be - ezúttal például szexuális vonzerejét, amelynek talán a rúdtáncos éjjeli pillangókat, és a vegasi rendőröket tizedelő Vittorio sem tud ellenállni... A kötet felnőtt fantasy-rajongóknak ajánlható. ISBN: 978-963-635-379-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 16:10
. Hamilton, Laurell K.:Fogat fogért 1-2. köt. - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Fontos