2011. augusztus 27., szombat

Ford Focus III Trend Plus 0 Ft-ért 4 év garancia!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Azonnal elvihető, garázsban tartott, első tulajdonostól, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott. 4 év teljeskörű garanciával!! Az autó 2008. 07. hónapban lett vásárolva hitelre, és hitelátvállalással 0 Ft-ért eladó. A törlesztő részletek pontosan ki lettek egyenlítve, hátralék nincs.  A futamidő, 120 hónap még 83 havi részletet kell kifizetni. Az autóhoz téli-nyári gumi szett tartozik, könnyű fém felnivel, és 2012-ig érvényes műszakival és zöld kártyával rendelkezik. Törve nem volt. Csak az átvállalás érdekel, ügyvéd előtti törlesztő részlet átvállalás nem, illetőleg bérbe vétel sem. Az átvállaláshoz személyes iratokra, és jövedelem igazolásra van szükség. Érdeklődés esetén leütés után meg lehet tekinteni az autót. Természetesen a licitet nem kell kifizetni az aukció végén, úgyhogy az mindegy meddig megy fel!!!
A havi részlet kb. 63000ft/hó de változik, mert nem fix a kamatozás, hitelátvállalás esetén lehet fix kamatozást is választani.
Erste Leasing a bank. A törlesztés CHF alapú.
Az autó teljesen ingyenesen átadó, fizetni nem kell. A törlesztőrészleteket a hitelátvállalás után fél évig fizetem. A törlesztőrészleteket vagy havonta vagy egy összegben kapja meg a hitelátvállaló.
Kérem csak akkor licitáljon ha tényleg érdekli az autó!
Figyelmetlen licit esetében sajnos negatív az értékelés!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-25 08:40
. Ford Focus III Trend Plus 0 Ft-ért 4 év garancia!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos