2011. június 29., szerda

LUXUS WELLNESS HOTEL AQUARELL**** 4NAP(!)/ 2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 1 Ft


Best Western Hotel Aquarell****
Exkluzív kikapcsolódás Cegléden
4 nap / 3 éjszaka 2 fő részére, félpanzióval
Az utalvány tartalma
4 nap / 3 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában félpanzióval
3x bőséges büféreggeli
3x svédasztalos büfévacsora
Díjmentes belépés a szálloda fürdő- és szaunarészlegébe: Élménymedence, thermálmedence, pezsgőfürdő, finn szauna, bioszauna, gőzkabin és fitnesszterem
Díjmenetes fürdőköntös-használat a tartózkodás idejére
 
Best Western Hotel Aquarell****
A szálloda a Best Western szállodalánc tagja, ami nemcsak wellness hotel, hanem konferencia hotel és gyógyszálloda is egyben!
Mit biztosít egy wellness hotel-ben eltöltött wellness hétvége? A test és lélek egyensúlyát. Egy olyan egyensúlyi állapotra való törekvést, mely elkerüli a betegségek kialakulását.   Wellness hotel szolgáltatások között a passzív, lazító, testtel törődő tevékenységek állnak, mint például masszázs, szauna, fürdő, torna és speciálisabb komplexebb formában: akár egy méregtelenitő kezelés, életmódváltás, táplálkozási szokások megváltoztatása, lelki egészségre való törekvés.
 
Szobák
Az ötszintes épület összesen 178 vendég egyidejű elhelyezését biztosítja három lakószinten. Szállodánkban 92 részben pótágyazható, légkondicionált, minibárral, széffel, színes televízióval, telefonnal, internet csatlakozással, hajszárítóval, zuhanyzóval, vagy fürdőkáddal és fürdőköpennyel felszerelt szoba található, melyből:
4 db superior apartman jakuzzival
2 db superior apartman szaunával
2 db kétszobás apartman
42 db kétágyas (külön ágyas) szoba, melyből:  
8 db standard kétágyas, balkonos, fürdőkádas szoba
28 db standard kétágyas, balkonos zuhanyzós szoba
6 db kétágyas, zuhanyzós stúdió szoba
42 db kétágyas (franciaágyas) szoba, melyből:
11 db standard franciaágyas, balkonos, fürdőkádas szoba
23 db standard franciaágyas, balkonos, zuhanyzós szob
8 db franciaágyas, zuhanyzós stúdió szoba
 
A szálloda exkluzívitása
A szálloda gyógyászati részlege 952 m2-en, a szálloda -1. szintjén található, melyet a szálloda földszintjén található 178 m2-es élménymedence, valamint egy 34 m2-es gyógymedence egészít ki.
A kezelésekhez a természetes gyógytényezők közül a Cegléd K-343 OKK számú kút hivatalosan bevizsgált és gyógyvízzé nyilvánított vize kerül felhasználásra.
A gyógyászati ellátást 1 fő főállású reumatológus szakorvos és az alkalmazott szakszemélyzet végzi. (fizikoterápiás szakasszisztensek, gyógymasszőrök és gyógytornászok)
A szépség-ápolás kiemelkedő fontosságát felismerve a Best Western Hotel Aquarell célul tűzte ki, hogy wellness szolgáltatásainak szerves részévé integrálja a kozmetikai kezeléseket. Ennek a célkitűzésnek a szellemében vezették, alakították ki a szépségszalon szolgáltatásokat.
A szépségszalon az első osztályú Germaine de Capuccini termékek alkalmazása mellett kozmetikai arc-, test- és spa kezelések, valamint pedikűr, manikűr, fodrászat által biztosít tökéletes kényeztetést, feltöltődést nemcsak hölgyek, de urak részére is.
Étterem
Az Aranyhegy Étterem minden részletében összhangban áll az egész szállodában érzékelhető törekvéssel: a vendégek figyelmét és érdeklődését kivívni és folyamatosan fenntartani, gondoskodni a tökéletes kikapcsolódásról. Ennek függvényében a szálloda kitünő séfje e vidék friss alapanyagaiból: zöldségekből, gyümölcsökből, finom húsokból és az elmaradhatatlan friss fűszernövényekből álmodja meg ízletes és mutatós remekműveket. A szezononként változó étlap mellett - mely egyaránt tartalmazza a tradicionális hazai és a nemzetközi konyha ínyencségeit- regionális menünk és változatos napi wellness ajánlataink teszik teljesé a kínálatot.
Az Aranyhegy Étterem kiváló reggeliző hely. Reggeli választékok a klasszikus illetve a modern táplálkozást kedvelők igényeit is kielégíti.
Nyáron és a napsütéses hónapokban, az idén nyíló grill terasz kiváló lehetőség egy finoman elkészített, grillezett étel kóstolására.
A borkínálat száznál több fajta magyar és külföldi bort tartalmaz, folyamatos évjáratfrissítéssel. A  választékot - enyhítve a bőség zavarát - igényes Borlapban rendezték, amely bortermő vidékek, pincészetek, fajta és évjáratonként tartalmazza a borokkal kapcsolatos általános leírásokat, kóstolási és gasztronómiai információkat. Borkínáló pincérünk segítségével kellemes hangulatban ismerhetjük meg neves hazai és külföldi pincészetek nemes borait, akár poharanként is.
 
Wellness
A wellness relaxáció-s eszközeit a Harmónia Wellness Központ szolgáltatásai biztosítják: medencék, szaunák, gyógyvizes fürdő, masszázsok széles választéka, vizitorna, aromafürdő és szépségszalon szolgáltatások. Természetesen ennek tükrében kerülendő minden egészséges életmóddal szemben álló tevékenység: pld. a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás.
A négycsillagos Best Western Hotel Aquarell, mint újonnan épült wellness hotel tervezése során nagy gondot fordítottak arra, hogy a szálloda vendégei valóban érezzék a wellness életfilozófiát. A szálloda központjában található a totális kikapcsolódást, feltöltődést biztosító Harmónia Wellness Központ.
Program
Programajánlat a környéken
Városnéző séta Cegléden
Biciklitúra a környéken – Pusztavacsra, Csemőre, Nagykőrösre, Tápiószelére,
Tanyalátogatás Tápiógyörökön
Lovaglási, golfozási lehetőség Tápiószentmártonban a Kincsem Lovasparkban (17 km)
Attila-domb
Kecskeméti kirándulás
Egésznapos kirándulás Bugacpusztára
 
Az utalvány vásárlástól számított 1 évig érvényes a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében!
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel!
Nem használható fel osztrák és magyar ünnepnapokon, és hétvégén.
Érkezési nap: vasárnap
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-06 21:25
. LUXUS WELLNESS HOTEL AQUARELL**** 4NAP(!)/ 2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos